Preguntes Freqüents

Què és la Fundació Folch i Torres?
La nostra fundació té com a objectiu aplegar i conservar en un Arxiu-Museu accessible al públic i als estudiosos les obres i el material bibliogràfic dels cinc germans Folch i Torres: Manuel, Lluís, Josep Maria, Ignasi i Joaquim.

Com col-laborar amb la Fundació?
Omplint una butlleta d´inscripció que trobareu al web, que podeu enviar a la nostra bústia senzillament prement el botó “Confirmar Inscripció” de l’apartat “Fer-se soci”.

Com es sosté la Fundació?
Bàsicament, amb els interessos del modest capital fundacional aportat pels familiars i amics dels cinc germans Folch i Torres, ampliat amb els donatius espontanis dels visitants i les aportacions de les persones i entitats que s’han inscrit com a membres o amics de la Fundació.
Complementàriament, amb els beneficis nets que reporta la venda de llibres i vídeos dels Folch i Torres o sobre els Folch i Torres, que els visitants poden adquirir a la botiga del mateix Museu, activitat amb la qual es contribueix al segon objectiu fundacional, és a dir, la difusió del coneixement de l’obra i la personalitat dels cinc germans.

Com funciona la recerca a l’arxiu fotogràfic de la Fundació?
L’arxiu funciona amb un sistema de menus dividit per germans que a l’hora es divideix per temes, localització, anys i paraules clau.

Com funciona la botiga de la Fundació?
Pots veure les diferents categories de productes o veure tots els productes a l’hora. Clicant al botó de comprar es van afegint els productes al carret. Després només cal omplir el formulari de comanda.